Wie ben ik

Wie ben ik


Mijn naam is Bianca de Keijzer, ik ben Reiki Master, Voedingsdeskundige en Gewichtsconsulent.

Reiki

Reiki heeft mijn leven verrijkt, het heeft mij leren ontspannen ook in stressvolle situaties en het heeft mij  van veel lichamelijke ongemakken doen verhelpen door dagelijks mezelf Reiki te geven. In 2004 ben ik met Reiki in aanraking gekomen, in 2005 heb ik mijn Reiki 1e en 2e graad behaald. In 2013 heb ik de Reiki-Master graad mogen ontvangen. Omdat ik weet wat Reiki voor je kan betekenen wil ik anderen laten ervaren dat Reiki zowel lichamelijk als geestelijk kan helpen. Wil je meer over Reiki weten, lees dan verder onder het kopje Reiki.

Voeding

Na veel jaren overgewicht en veel mislukte dieet pogingen, ben ik bewust geworden van de omslag die ik moest maken voor een Gezonde Leefstijl. Dit heeft mij gezonder en slanker gemaakt.

Door mijn persoonlijke succes ben ik geïnspireerd geraakt om mij verder te verdiepen in wat voeding voor de gezondheid kan betekenen. Zowel positief als negatief! Hiervoor heb ik naast heel veel literatuur lezen de opleidingen Gewichtsconsulent en Voedingsdeskundige met succes afgerond. Dit heeft geresulteerd in een eigen praktijk.

In mijn praktijk aan huis leer je hoe je op een gezonde en verantwoorde manier je eet- en beweegpatroon kunt veranderen, waardoor je een gezond gewicht, meer energie en gezonde leefstijl krijgt en behoudt.

De naam van mijn praktijk Balança (Portugees voor weegschaal) vloeit hieruit voort. Een evenwichtig voedingspatroon zorgt voor de nodige brandstof om je vitaal en energiek te voelen.

Ga jij samen met mij de uitdaging aan?

Zet dan vandaag nog de eerste stap naar een gezonde leefstijl!
Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsafspraak of meer informatie.

 

Gewichtsconsulent voedingsdeskundige reiki therapeut

 

 

 

bianc nieuw

Voedingsdeskundige, Gewichtsconsulent en Reiki-therapeut Hardenberg

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.