Reiki Oefenbijeenkomst

Reiki Oefenbijeenkomst

 


 

Een Reiki oefenbijeenkomst is voor iedereen die Reiki 1, 2 of 3 heeft, met veel of weinig ervaring in het werken met Reiki.

 

Een inspirerende bijeenkomst waarin er ruimte is voor het uitwisselen van ervaringen in veilige, open en geborgen sfeer. Je gaat elkaar behandelen met Reiki, je kunt vragen stellen en leren van elkaar. Het is een mooie gelegenheid om zelf een Reikibehandeling te ontvangen. De bijeenkomst is ontspannend en je laadt weer helemaal op.

Omdat Reiki en Meditatie hand in hand gaan doen we aan het begin van de bijeenkomst een korte meditatie. Ook trekken we een inzichtkaart.

Tijdens deze bijeenkomst geldt; dat je je vrij mag voelen en dat niets moet.

 

Er is elke maand een oefenavond en oefenochtend, beide oefenmomenten bijwonen kan ook.

De Reiki-oefenavond is elke laatste woensdag van de maand van 19:30 – 21:30 (met uitzondering van vakantie en feestdagen).

De Reiki-oefenochtend is elke 4e vrijdag van de maand van 9:30 – 11:30 (met uitzondering van vakantie en feestdagen).

De kosten per oefenbijeenkomst zijn € 20,- incl. koffie/thee/versnaperingen en printafdrukken over Reiki-technieken of andere onderwerpen.

De bijeenkomst gaat door bij minimaal 2 deelnemers en er is een max van 6 deelnemers, aanmelden via Whatsapp 0402291248 of per e-mail: Bianca@infopraktijkbalanca.nl


Reacties zijn gesloten.