PuurGezond 8 Stappen

PuurGezond - Het 8 Stappen Programma

 


 

praktijk balança hardenberg

PuurGezond 8 Stappen Programma

Waarom PuurGezond

Met PuurGezond eet je zonder pakjes en zakjes en zonder light producten, maar met lekker, puur en écht eten. Het plan van PuurGezond Slank in 8 stappen heeft de afgelopen jaren zijn effect al bewezen. Het helpt je soepel om te schakelen naar een gezond eetpatroon waarbij je stap voor stap je eetgewoonten verandert, meer beweegt en ontspant. Binnen 8 stappen eet je gezonder, lekkerder en puurder. Terwijl het je nauwelijks meer tijd kost. Je krijgt opdrachten voor thuis waardoor je je eetpatroon langzaam verandert en je krijgt tips die je helpen de veranderingen om te zetten naar een gewoonte. Het bijbehorende boek bevat weekmenu’s en recepten.

Het Programma

  • Het PuurGezond programma is een 8 Stappen programma waarin je stap voor stap een Gezonde Leefstijl aanleert. Dit is op het gebied van Puur eten (zonder pakjes en zakjes), bewegen en ontspannen.
  • Het programma bestaat uit: Intakegesprek, 8 consulten (á 30 min.) en WhatsApp/mail contact voor vragen en motivatie.
  • Een programma waarbij je elk consult komt wegen en een stappenkaart ontvangt met de stap die jij die week gaat maken om dichter bij je doel te komen. Je gaat naar een gezond gewicht en leert de Gezonde Leefwijze je eigen te maken. Je krijgt het PuurGezond boek waarin de stappen, tips en recepten staan. Je krijgt elke week een stukje begeleiding, opdrachten, recepten en tips mee. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.
  • PuurGezond is geen dieet, het is een Gezonde Leefstijl die je na het volgen van het programma makkelijk zelf kunt vast houden. Het boek en de stappenkaarten zijn makkelijk in gebruik. PuurGezond is het leren genieten van "echte" voeding!
  • In overleg bepalen we de duur van het programma. 8 stappen kan in 8 weken, maar kan ook over een wat langere periode.
  • De kosten van het programma zijn € 295,-.  Je krijgt dan: intakegesprek, 8 consulten, 8 stappenkaarten, het Puur Gezond stappen Boek, recepten, info-map en de nodige begeleiding en tips.

 

  • Door veel zorgverzekeraars wordt een gedeelte van de consulten vergoed, kijk in uw polis wat uw vergoeding is. Voor een overzicht van de zorgverzekeraars die vergoeden zie gewichtsconsulenten.nl onder het kopje vergoedingen.

Reacties zijn gesloten.