Over Bianca

Over Bianca


Even voorstellen

Mijn naam is Bianca de Keijzer, ik ben geboren in Gouda en woon en werk sinds 2006 in Hardenberg. In 2014 heb ik mijn Praktijk opgericht en werk ik als Reiki Master, Voedingsdeskundige en Gewichtsconsulent in mijn Praktijk aan huis.

Reiki

Reiki heeft mijn leven verrijkt, het heeft mij leren ontspannen ook in stressvolle situaties en het heeft mij  van veel lichamelijke ongemakken doen verhelpen door dagelijks mezelf Reiki te geven. In 2004 ben ik met Reiki in aanraking gekomen, in 2005 heb ik mijn Reiki 1e en 2e graad behaald. In 2013 heb ik de Reiki-Master graad mogen ontvangen. Omdat ik weet wat Reiki voor je kan betekenen wil ik anderen leren en laten ervaren dat Reiki zowel lichamelijk als geestelijk kan helpen. Wil je meer over Reiki weten, lees dan verder onder het kopje Reiki.

Voeding

Na veel jaren overgewicht en veel mislukte dieet pogingen, ben ik bewust geworden van de omslag die ik moest maken voor een Gezonde Leefstijl. Dit heeft mij gezonder en slanker gemaakt.

Door mijn persoonlijke succes ben ik geïnspireerd geraakt om mij verder te verdiepen in wat voeding voor de gezondheid kan betekenen. Zowel positief als negatief! Hiervoor heb ik naast heel veel literatuur lezen de opleidingen Gewichtsconsulent en Voedingsdeskundige met succes afgerond. Dit heeft geresulteerd in een eigen praktijk.

Mijn kennis blijft op peil door bijscholing, ik ben ondertussen gespecialiseerd in emotie-eten en overgang&voeding. Momenteel doe ik onderzoek naar plantaardige/vega(n) voeding en wat dit voor je gezondheid kan betekenen. In augustus 2020 ben ik zelf overgestapt op plantaardige voeding en voel ik mij nog fitter en energieker.

In mijn praktijk leer je hoe je op een gezonde en verantwoorde manier je eet- en beweegpatroon kunt veranderen, waardoor je een gezond gewicht, meer energie en gezonde leefstijl krijgt en behoudt.

De naam van mijn praktijk Balança (Portugees voor weegschaal) vloeit hieruit voort. Een evenwichtig voedingspatroon zorgt voor de nodige brandstof om je vitaal en energiek te voelen.

Weet jij inmiddels net als ik dat diëten niet werken? Ben jij er klaar voor om je gezondheid te verbeteren? Ga dan samen met mij de uitdaging aan!

Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonde leefstijl!
Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsafspraak of meer informatie.

Gewichtsconsulent voedingsdeskundige reiki therapeut

 

 

 

Voedingsdeskundige, Gewichtsconsulent en Reiki-therapeut Hardenberg

Reacties zijn gesloten.